söndag
IMG_2699 IMG_2711 IMG_2712

En lat söndag, precis i min stil. Jag har börjat äta frukost igen vilket är ett under för att vara jag. Jag har aldrig varit någon frukostperson men jag måste träna bort att gå och köpa coca cola och chokladboll innan jobbet för att jag är hungrig och sugen... måste kunna lära mig att få in nya rutiner.

När jag var liten älskade jag äppelmos och kunde sitta och äta rakt ifrån burken. Nu så har jag insett hur gott det är och får den där känslan när någonting påminner om barndomen, perfekt till den glutenfria havregrynsgröten.

Jag fuskade lite eftersom att det är söndag, i koppen är det inte kaffe utan coca cola - men det kan vi ju hålla för oss själva.

- I eftermiddag ska vi hem till simons mamma och fira lovisa, simons lillasyster. Hoppas på att dexter håller sig lugn, det är så jobbigt att ta med honom när han bara sitter och skäller och bits.

 

Den underbara jumbomuggen kommer från Engelska Spode, jag har samlat ihop 4st nu och jag älskar dom! Kommer fortsätta min samling på kaffekopparna då de inte är så många som kommer över på te som jag dricker. Tror nämligen inte att någon vill dricka kaffe ur en jumbomugg..
ISA

åh skulle aldrig klara mig utan frulle tror jag, hehe! så gott :)

Svar: jag önskade att jag också tyckte det! men är så trött på morgonen och då tycker jag att man mår illa resten av dagen om man äter för tidigt :o
annaaldens

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress