Jag bet min tunga när du log
IMG_2789 IMG_2794 IMG_2796

En sminkning från gårdagen.

Usch jag bara känner sådan stress, stress och återigen stress. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och egentligen vet jag kanske inte heller varför jag stressar som en galning över allt och ingenting.

Känner sådan press över mig själv att jag knappt klarar vardagen vissa dagar när det känns som att revbenet dödar mig. Jag får ångest över att jag vissa dagar inte orkar mer än att gå till jobbet och låter simon ta hand om maten, dexter osv, medans jag slänger mig på sängen och sover till dagen därpå.

Ångest som leder till panikångest-attacker när det känns som om man är fängslad i sin egen kropp. Att man egentligen måste gilla läget, det är som det är och det finns tydligen ingenting som gör att det kan bli bättre. Jävla sjukvård, jävla smärta, jävla mediciner, jävla skit. Att folk tror att man kan bli bättre av att gå någon jävla smärtkurs, vad är det för skämt? Smärtkurs? Jag som inte ens kan sitta still och lyssna på folk ska sitta där och lyssna när någon berättar för mig hur jag känner, för det är det säkert någon som vet - troligt. Att någon ska berätta för mig hur jag ska hantera min smärta - hade sjukvården gjort någonting för fem år sedan när man skrek efter hjälp, då hade jag förmodligen inte varit här idag. Så nejtack.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress