Anna Aldén
Skärmavbild 2015-10-24 kl. 19.52.01
Anna Aldén

22 årig tjej som bor tillsammans med min Pojkvän, två katter och hundvalp i Västervik, småland. Efter många om och men så har jag äntligen bestämt mig att försöka mig på det här igen. Blogga är alltid någonting som jag har älskat att göra men jag tappar lätt intresse och sätter stopp för mig själv när någonting börjar kännas som ett tvång.

Jag har en Youtube-kanal där jag lägger upp skönhetsrelaterade videos så som tips och tutorials. Från början tyckte jag att det var en kul grej, men sen så växte det och blev till någonting jag verkligen tyckte var roligt att göra. Jag har lagt ner så mycket tid och energi på att sitta ner, planera, filma och redigera att jag inte ens orkar tänka på det. Jag tycker det är roligt men jag får den där spärren som sätter stopp när det känns som ett måste.

Därför har jag helt enkelt bestämt mig för att jag kommer övergå från Youtube - till att börja blogga igen. Jag kommer absolut inte sluta med youtube utan jag kommer fortfarande göra tutorials osv men inte sitta ner och göra massa tagvideos, det intresserar inte mig det minsta. Jag vill fortfarande ha en hobby, jag vill sitta ner och hålla på med bilder, smink och såvidare. Så... att komma till sak då kanske..

I min blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, mode, smink och allt som snurrar runt i mitt lilla huvud. Hoppas att ni hänger med så tar vi det i min egen takt

See you

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress