för jag försvinner ibland.
IMG_2724

// Smärtkursen gick väl.. sådär. Hade sån jävla ångest av att gå dit så jag visste knappt var jag skulle ta vägen imorse. Drog ut på att gå upp ur sängen och så fick jag instället stressa som en galning för att hinna. Jag var trots det först av alla på plats vilket kändes skönt, då fick jag välja vilken stol och vilket hörn jag ville sätta mig i. Jag har vridit och vänt mig hela dagen, försökt sträcka på mig, halvlegat i stolen, stått upp ja lite allt möjligt för att försöka känna så lite som möjligt.

Dom sa att det var viktigt att vi pratade med varandra i gruppen, att vi kanske kunde äta lunch tillsammans - trots ångesten så hängde jag på. Jag verkade vara den enda som har varit på smärtkliniken tidigare och de flesta bodde inte här utan det var endast jag och någon till. Jag tyckte mest att de kändes som att dom tyckte att jag var konstig, att jag hade konstig inställning och att jag var negativ, men jag vet inte det kanske bara var min känsla. Jag har förmodligen inte samma inställning till sjukvården som många andra har. Jag ser inget hopp om att få hjälp och det kanske retar upp människor, vad vet jag?

Jag har varit hemma i ett par timmar och jag slängde min på sängen det första jag gjorde när jag kom hem. Hade så ont i bröstkorgen, så ont i revbenet, ont i huvudet och kände mig allmänt.. dålig. Somnade direkt, jag behövde nog det. Känns som att det har varit en väldigt påfrestande dag.

Nu är det en vecka kvar till nästa gång, får se om jag går på den eller inte. I dags läget känns det tveksamt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress