by malene birger
IMG_2949

Iphone 6plus skalen har kommit till butiken från By Malene Birger! Jag hade ju de skalet till min 5a men när jag bytte telefon så köpte jag bara ett genomskinligt, men jag tycker att det är roligt med lite mönster. Det har inte funnits att ta hem så himla länge nu, men äntligen.

- Hela morgonen har jag och Dexter varit så himla osams. Ibland klarar jag inte av att hantera honom. Jag visste att det skulle vara svårt och mycket jobb med en hundvalp, det hade jag ju förstått. Men inte visste jag att det skulle bli SÅHÄR mycket jobb. Han har sin egna vilja, som är så jävla stark. Han vägrar lyssna på mig och bara sitter och skäller ut mig vad jag än gör.
Vi kom precis in från en långpromenad och jag är så jävla förbannad just nu, jävla hund. När vi hade typ en kvart kvar innan vi var hemma så började han hoppa upp på mig, bita mig i armarna, i händerna, i ryggen och i benen - helt hysterisk. I såna lägen vet jag inte vad jag ska göra. Blir så jävla frustrerad, ingenting hjälper. Kasta kopplet, trycka ner han i marken, hålla för munnen, skrika, osv ingenting hjälper. Vad fan ska jag göra?

- Nu tror jag att jag ska hoppa ner i ett bad och låsa dörren om mig, bryta av en liten stund.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress